Velkommen til Kvamskogen Aktiv Hytter & Camping

Velkommen til hjemmesiden vår

Snø og vinteridyll under 1 time fra Bergen.

Oppdatert info Mars 2018

Vintersesongen har så langt vært fantastisk. rekord tidlig sesongstart i November og Desember har vært utrolig kjekt. Mange nydelige helger er tilbakelagt og en snørik vinterferie med sol og kulde. Uavhengig av sesong så kan du oppleve ski, toppturer, fjellturer, sykling, avslapping og fiske  og naturaktiviteter kun en knapp time fra Bergen sentrum, alt dette finner du på Kvamskogen. Vi tilbyr over 60 familier en aktivitets plass for helårsbruk.  

HYTTER ÅREMÅL

Vi Har pr. i dag ikke ledig hytter for åremål. Ønsker du å stå på liste så send oss gjerne en mail med ditt navn. Vi leier ut fra Januar til Januar hver år, men mulighet for løpende avtale om man ønsker.  

CAMPINGVOGN ÅREMÅL

Nå har vi ryddet litt plass og kan tilby 2 stk ledig plasser. De aktuelle plassene har ikke eksisterende leieforhold og er derfor gunstig for nye kunder. Man kan komme med sin egen vogn og sette opp spikertelt om man ønsker dette. Etableringskostnad for disse plassene er kr 10 000 som betales ved signering av kontrakt. Send Mail for mer info til post@kristianborg.no  

ØNSKER DERE KORTTIDSLEIE PÅ KVAMSKOGEN ? 

Overnatting på Kvamskogen kan tilbys i rom, leiligheter og suiter med moderne og fine kvaliteter.Ta en titt på  et nytt tilbud som nå er tilgjengelig  ved Eikedalen. evt søk Kvamseter Lodge på booking.com

 HJEMMESIDE ER : www.Kvamseterlodge.com.

Tradisjonen tro er Kvamskogen fortsatt Bergensområdets favoritt. Kort reiseavstand på under 1 time fra store deler av Bergensområdet og ikke minst et godt og  variert tilbud med 3 ulike familie skitrekk innen 10 min. Det er mange flotte preparerte langrenns løyper for alle nivåer, benytt gjerne Parkering hos oss eller like ved som utgangspunkt for din dagstur. 

Kvamskogen er et av Norges største hytteområder i antall enheter og det planlegges mange spennende prosjekter i de kommende år. Ta del i Kvamskogen ski-eldorado du også , velkommen !  

På Kvamskogen Aktiv ved Allhovden som er vårt område har vi 100 mål areal.Her har vi i overkant av 50 helårsplasser for Camping, Bobilparkering som benyttes hver helg i vintersesongen med plass for ca. 15 bobiler og sist men ikke minst åremålsutleie på hytter. Vi har 14 hytter som vi leier ut av varierende størrelse. 

Kikk gjerne på bilder her på hjemmesiden vår og ta deretter kontakt på mail:  

post@krisitanborg.no   for mer informasjon eller bestilling/visning.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE